کدو تنبل از خانواده گیاهانی مثل خیار کدو و خربزه می باشد. این کلمه برگرفته از کلمه یونانی pepon است که به معنای “پخته شدن توسط خورشید“ است و احتمالا بومی آمریکا، به ویژه آمریکای مرکزی است و اولین بار توسر بومیان امریکایی کشت شده است.
بومیان آمریکایی از کدو تنبل به خوبی استفاده کردند . آنها آن را پختند یا جوشاندند ، از آن سوپ درست کردند و از غذای خشک و آسیاب شده در نان و پودینگ ها ، مانند آرد ذرت استفاده کردند.
در روز شکرگزاری دوم زائرین در سال ۱۶۲۳، پای کدوتنبل هنوز یکی از دسرهای محبوب این کشور است و این یک جشن روز شکرگزاری مهم در سراسر کشور است.
مشاهده حراج های شگفت انگیز با تخفیف های استثنائی
گرچه از کنسرو کدو تنبل معمولاً برای دسرها و سوپ های کدو تنبل در طول سال استفاده می شود ، اما کدو تنبل تازه پخته شده را می توانید پوره کرده و در هر دستورالعمل خواستار کدو تنبل استفاده کنید. کدو تنبل های کوچکتر ، مانند کدو تنبل شکر ، برای پخت و پز بهتر هستند ، و گوشت شیرین و لطیف تری نسبت به کدو تنبل های بسیار بزرگ دارند.
طرز تهیه و فریز کردن کدو تنبل تازه
پوره کدو تنبل یک روش عالی برای حفظ کدو تنبل تازه است و می توان آن را به صورت جزئی منجمد کرد.
برای پختن کدو تنبل آن را را نصف کنید. دانه ها ، تفاله و قسمت رشته ای را جدا کنید. به قطعات کوچک تقسیم کنید و پوست آن را بگیرید. در یک بخارپز یا آبکش فلزی قرار دهید . آن را روی آب جوش قرار داده ، روی آن را بپوشانید و حدود ۵۰ دقیقه بخارپز کنید ، یا تا زمانی که نرم شود. له شده ، پوره را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید یا آن را در آسیاب مواد غذایی قرار دهید. در هر غذایی می توانید از پوره کدو تنبل استفاده کنید.
برای جوشاندن کدو تنبل آن را نصف کنید. دانه ها ، تفاله و قسمت رشته ای را جدا کنید. به قطعات کوچک تقسیم کنید و پوست آن را بگیرید. روی آن را با آب نمک کمی بپوشانید و حدود ۲۵ دقیقه بجوشانید ، یا تا زمانی که نرم شود. له شده پوره را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید یا آن را در آسیاب مواد غذایی قرار دهید. در هر غذایی می توانید پوره کدو تنبل استفاده کنید.
برای فریز کردن کدو تنبل آن را در ظرف های فریزر له کنید. چند ماه فریز کنید و قبل از استفاده یک شب در یخچال بگذارید.
مشاهده حراج های شگفت انگیز با تخفیف های استثنائی
بذر کدو تنبل
دانه های کدو تنبل ، که به پپیتاس نیز معروف است ، می توانند بو داده و روی سالادها و سوپ ها پاشیده شوند ، در مواد پخته شده مخلوط شوند و یا به عنوان یک میان وعده ترد خورده شوند. پس از برداشتن دانه ها ، آن را در آبکش قرار داده و کاملاً آبکشی کرده و هرگونه تفاله آن را بردارید. روی ظرف پخت قرار دهید تا خشک شود (از حوله های کاغذی استفاده نکنید زیرا بذرها می چسبند). سریعترین راه خشک کردن بذرها قرار دادن بذرها روی یک ورق پخت روغن شده و قرار دادن آنها در فر ۳۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه است. سپس ، دانه ها را با روغن زیتون و نمک (و هر چاشنی دیگری که ترجیح می دهید) بیندازید و به مدت ۲۰ دقیقه در کوره باز کنید.