طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

0

اگر عاشق سالاد سیب زمینی و تخم مرغ هستید وقت آن رسیده که طرز تهیه آن را یاد بگیرید. این سالاد خوشمزه از ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ تشکیل شده است و برای پذبرایی در مهمانی ها مناسب می باشد.

 

 

مشاهده حراج های شگفت انگیز با تخفیف های استثنائی

 

 

  • دانستنی ها برای تهیه سالاد سیب زمینی با تخم مرغ :
  • زمان کل:  ۴۳ دقیقه
  • آماده سازی : ۱۸ دقیقه
  • پخت : ۲۵ دقیقه
  • پذیرایی: ۴ تا ۶ نفر

 

  • مواد لازک برای تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

 

  • ۱ کیلو گرم سیب زمینی
  • ۱ قاشق سوپ خوری نمک (برای جوشاندن سیب‌زمینی)
  • ۵ تخم‌مرغ آب‌پز شده
  • ۱  فنجان ۳۶۰ میلی‌لیتر سس مایونز
  • ۱ برگ بزرگ کرفس (ریز و خرد شده)
  • ۲ قاشق غذا خوری با اندازه ۳۰ میلی لیتر پیاز تازه خرد شده
  • ۱ قاشق غذا خوری ۱۵ میلی لیتری خردل
  • ۱ قاشق سوپ خوری  ۱۵ میلی‌لیتر خوراکی آماده (اگر تمایل دارید بیشتر استفاده کنید)
  • ۲ قاشق چای خوری  ۱۰ میلی‌لیتر نمک
  • ۲ قاشق چای خوری  ۱۲.۵ میلی‌لیتر سرکه
  • نصف قاشق چای خوری ۵ میلی‌لیتر پودر پیاز
  • یک چهارم قاشق چای خوری  ۱.۲۵ میلی لیتر فلفل سیاه
  • یک چهارم قاشق چای خوری  ۱.۲۵ میلی لیتر پودر سیر

 

 

مشاهده حراج های شگفت انگیز با تخفیف های استثنائی

 

 

 

مراحل تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ

 

  1. تخم مرغ را جوشانده ، آبکش کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید. تخم مرغ ها را پوست بگیرید ، قبل از استفاده در یک کاسه قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ ، ۳ پیمانه آب بگذارید تا بجوشد. نمک را اضافه کرده و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت برش دهید. سیب زمینی ها را به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که به راحتی با چاقو سوراخ شوند بجوشانید. بیش از حد نپزید در غیر این صورت سیب زمینی خیلی لوس می شود.
  3. در اواخر زمان پخت ، یک کاسه بسیار بزرگ را با یخ و آب پر کنید. سیب زمینی ها را از یک صافی بزرگ آبکش کرده و صافی ها را با سیب زمینی داخل ظرف یخ قرار دهید.
  4. بگذارید سیب زمینی ها در ظرف یخ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خنک شوند. یک بار دیگر آبکش کنید و سیب زمینی ها را در مکعب های ۳/۴ اینچ خرد کنید.
  5. در یک کاسه بزرگ پلاستیکی یا شیشه ای ، سس مایونز (از نوع خامه ای ، با طعم ملایم استفاده کنید) ، خردل ، گوشت خوشمزه ، سرکه سیب ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر پیاز و پودر سیر را ترکیب کنید.
  6. چهار تا از پنج تخم مرغ را تقریبا خرد کنید. به کاسه اضافه کرده و مخلوط سس مایونز را له کنید.
  7. سیب زمینی ها ، کرفس خرد شده ، و پیازچه خرد شده را به کاسه اضافه کنید. به آرامی در مخلوط سالاد تخم مرغ بریزید تا خوب ترکیب شود. در صورت نیاز برای مزه دار کردن نمک اضافه کنید.
  8. اگر مخلوط به اندازه کافی خامه ای نیست ، هر بار ۱/۴ فنجان مایونز دیگر اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد.
  9. سالاد را در ظرف سرو بریزید و تخم مرغ باقی مانده را خرد کنید. قطعات را دور سالاد قرار داده و روی آنها را برگهای کرفس شسته یا پیازچه خرد شده برای تزیین قرار دهید.
  10. روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و بگذارید حداقل ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال خنک شود.
  11. این غذا را سرو کنید و از آن لذت ببرید.

امیدواریم این روش تهیه سالاد تخم مرغ و سیب زمینی برایتان مفید باشد.

 

 

مشاهده حراج های شگفت انگیز با تخفیف های استثنائی

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.