راهنمای خرید بهترین مارک سرخ کن معمولی بازار

0

سرخ کن معمولی در بازار به دلیل ویژگی و قابلیت های که دارد هر یک از مدل ها دارای کاربردهای خاصی می باشد. در این مقاله ما نیز قصد داریم تا به بررسی این ویژگی ها بپردازیم و نکاتی را در مورد نحوه خرید سرخ کن های معمولی برای شما بازگو نماییم. لطفا با بونگ همراه باشید.

سرخ کن و انواع آن

سرخ کن دستگاهی است که مواد غذایی در آن در حرارت معین و سرعت بیشتر در ان سرخ شده و پخته می شوند. در واقع اجزای اصلی سرخ کن شامل المنتی برای انتقال حرارت برای سرخ کردن مواد غذایی بوده و نیز محفظه ای که در آن مواد غذایی جای می گیرد و بسته به نوع هر مدل دستگاه دارای لوازم جانبی خاصی نیز می باشد.

به طور کلی چند مدل سرخ کن در بازار وجود دارد که شامل سرخ کن های بدون روغن که مواد غذایی با حداقل روغن و یا با جریان هوا سرخ شده و اینگونه مواد پخته می شوند. این مدل از سرخ کن جزو کم مصرف ترین محصولات در سال های اخیر برای انواع سرخ کن ها هستند.

مینی سرخ کن ها ( سرخ کن های عادی با سایز متوسط ) و مدل های الکتریکی که دارای المنت برای سرخ کردن و محفظه روغن هستند، که جزو سرخ کن های معمولی به حساب می آیند.

همچنین مدل های سرخ کن از لحاظ ویژگی هایی چون ظرفیت مخزن روغن، آپشن های غذایی، قدرت و نوع سیستم خودکار و هوشمند و سایر موارد نیز با هم تفاوت دارند.

ویژگی ها و مزایای سرخ کن های معمولی

در سرخ کن های نرمال و معمولی مواد غذایی در روغن فراوان طبخ می شوند. این سرخ کن ها مواد غذایی سرخ شده را کاملا طلایی کرده و بافت درون این مواد نیز نرم و پخته می شود.

این دستگاه دارای سبد سوراخ دار نیز می باشد که بعد از غوطه ور شدن مواد غذایی درآن توسط این سبد روغن اضافی از آنها گرفته می شود. میانگین ظرفیتی که این دستگاه برای گنجایش روغن در خود دارد بیش از یک پیمانه بوده و به وسیله آن می توان انواع مواد غذایی سرخ کردنی نظیر مرغ، ماهی، سیب زمینی و غیره را سرخ کرد.

در هر دو مدل سرخ کن های بدون روغن و معمولی آب مواد غذایی کشیده شده و سبب ایجاد حالت مِیلارد در آن می شود. میلارد حالتی است که سطح مواد غذایی بر اثر تجزیه پروتئین ها، چربی ها و سایر موارد کریسپی شده اما بافت درون آن نرم باقی می ماند. دیگر آنکه تجزیه مواد پروتئینی و چربی باعث از بین رفتن مواد مغذی در آن نمی شود.

یکی از ویژگی های خوب استفاده از این محصول برای افرادی است  که دوست دارند تا غذای خود را کمی چرب بخورند.

وجود فیلترهایی که در برخی مدل های این دستگاه موجود می باشد روغن موجود در غذا را به حداقل ممکن می رساند. دیگر آنکه طبخ غذا و سرخ کردن مواد غذایی در آن بوی نامطبوع در منزل ایجاد نمی کند.

در ادامه شما را با چند نکته برای خرید سرخ کن ها که با استفاده از روغن کار می کنند، آشنا می کنیم تا با در نظر گرفتن هر یک از این ویژگی ها و موارد بتوانید برای تصمیم گیری در خرید محصول مناسب و مورد نیاز خود اقدام نمایید.

نکاتی در مورد خرید سرخ کن معمولی

باید به نکاتی در مورد محصول توجه داشت تا هنگام خرید بدانید می خواهید دستگاه سرخ کن شما از چه نوع مدلی باشد، یا اینکه میزان گنجایش آن چقدر است. شکل محفظه داخلی و فیلتر دستگاه نیز مهم است تا بوی ناشی ازسرخ کردن به بیرون نرود و دیگر آنکه محفظه گنجایش قطعات بزرگتر مواد غذایی را دارد یا خیر.

همینطور بهتر است از هر یک از قطعات و قابلیت هایی که دستگاه سرخ کن شما می خواهد داشته باشد آگاهی یابید. در برخی از دستگاه های سرخ کن سبد داخلی محصول که مواد غذایی در آن قرار می گیرد تا روغن اضافه آن کشیده شود به صورت آسانسوری می باشد که در بعضی موارد ممکن است این سبدها اسیب بیشتری را به مواد غذایی وارد کند. بنابراین انتخاب نوع دستی ان می تواند کارایی بیشتری داشته باشد.

دیگر آنکه جنس لایه داخلی بهتر است که از نوع نچسب باشد، تا مواد دور ریزی کمتری داشته و قطعات دستگاه نیز راحت تر قابل شستشو باشند. امکانات جانبی نظیر سیتم قطع کن خودکار، سبد گردان، صفحه نمایشگر و غیره از جمله مواردی هستند که در قیمت و کارآیی دستگاه تاثیر دارند، که شما می توانید بسته به نیاز و انتظاری که از محصول دارید آن را خریداری نمایید.

 از آنجایی که کیفیت در خرید وسایل آشپزخانه از ضروریات برای یک آشپزی خوب و سالم است بنابراین قبل از هر چیزی لازم است تا شما از برندهایی که می تواند به شما در این زمینه راهنمایی کند کمک گرفته تا با دید بازتر و اطلاعات کافی اقدام به خرید و انتخاب محصولات آشپزی و غذا ساز و سرخ  کن و انواع آن نمایید.

نحوه کاربرد سرخ کن های معمولی

برای اینکه استفاده بهینه تری از دستگاه سرخ کن داشته باشید بهتر است که از روغن های سرخ کردنی برای سرخ کردن مواد غذایی داخل دستگاه استفاده نمایید. بنباراین شاید بخواهید در برخی موارد به دلیل صرفه جویی دو روغن را با هم استفاده کرده و مخلوط کنید، که در این مواقع بهتر است این کار انجام نداده زیرا که باعث می شود تا بازده کار دستگاه به سبب این کار پایین آمده و در کیفیت غذا نیز تاثیر منفی بگذارد.

برای محافظت و دوام هر چه بهتر دستگاه از قرار دادن مواد یخ زده درون آن خودداری کنید. این کار نیز به دلیل اختلال در بخش تنظیم حرارتی به دستگاه فشار وارد آورده و موجب فرسایش آن می شود.

بهتر است به هنگام شست و شوی دستگاه سرخ کن توجه کنید که آب به قسمت های فیلتر نرسد. فیلتر دستگاه سرخ کن مانع از پخش بخار و بوی غذا در محیط می شود و جنسی از کربن دارد، و تماس اب با فیلتر کربنی سبب از بین رفتن خاصیت کربنی آن شده که باعث آسیب به دستگاه و عملکرد ان می شود.

نتیجه گیری

با توجه به آنچه که گفته شد سرخ کن ها نسبت به اجاق گاز فرآیند پخت غذا و سرخ کردن مواد غذایی را سریع تر انجام می دهند و غذایی سالم و بدون دغدغه را برای افرادی که وقت کافی برای پختن غذا ندارند ارائه می دهد. استفاده از سرخ کن همچنین به دلیل راحتی و اسانی کار جزو وسایل ضروری برای آشپزی کردن برای موارد خاص می باشد.

همینطور تنوع غذایی و ارائه یک غذایی با طعم و کیفیتی متفاوت با انواع سرخ کن برای هر فردی لذت و هیجان خاصی دارد که ارزش تجربه کردن و  انگیزه پخت غذای سالم و راحت را به افراد برای خرید آن می دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.